Vine med byetikketter fra glyholtgrafisk eller
“dialektetiketter” fra Wrona Grafisk
– oplagte gaveidéer

Vinetiketter med “byetiketter” – 26 forskellige – er baseret på en serie plakater i retrostil, som er designet af glyholtgrafisk i Nykøbing F. Plakaterne findes i formaterne A3 og 50 x 70 cm, samt som A5 postkort. Plakater og kort sælges af Mette Glyholt.

Vintjenesten har enerettigheder til produktion af vine med glyholtgrafisk etiketter. Vinene kan købes hos Vintjenesten (bestilling på tlf. 2460 5720 eller ean@vintjenesten.dk) eller hos udvalgte lokale forhandlere – se oversigt nedenfor. Forespørgsel om forhandling er velkommen – ingen eksklusivitet. Pris på forespørgsel.

Vinsortiment:
Rødvin (Primitivo) og Rosé (Rosato) fra Syditalien (Puglia). Hvidvin (Chardonnay) fra Australien.
Vinene er i flasker med skruelåg og leveres i kasser á 6 flasker. Forbehold for ændring i sortiment eller tilføjelse af andre vinmuligheder. Ønsker om andre vine efterkommes hvis det er muligt. Du kan også få PORTVIN (en Reserve Tawny) med lokal etiket.
Lolland-Falster vinen er en appassimento-vin fra Puglia med lige dele Primitivo, Negroamaro og Merlot. Flaske med korkprop i Amaronefacon.

Mit Falster og Mit Lolland vine (nederst på denne side)
Vintjenesten samarbejder også med grafikeren Wrona Grafisk fra Maribo, som er kendt for sine “dialektplakater”. Ud over den “årlige” Julens Rø’vin (se separat side), leverer vi Mit Falster og Mit Lolland vine med “dialektetiketter” på en lækker Californisk Zinfandel.

Forhandlere

Bemærk: Hver enkelt forhandler fastsætter selv sin udsalgspris. Hos en del forhandlere finder du vinene på hylderne med lokale varer.

Gedser:
Dagli’Brugsen

Kalundborg:
KVICKLY, Kalundborg

Marielyst:
Turistinformationen på Torvet
Østersøparken Camping
Marielyst Familicamping

Nakskov:
Kræmmerhuset

Nykøbing:
La France Blomster, Langgade
Vintjenesten

Nysted:
Dagli’Brugsen

Sakskøbing:
SuperBrugsen

Stege:
Butik Mønne, Storegade

Vordingborg:
Kaffebønnen, Algade