Dine oplysninger hos os (persondataforordningen)

Vores webstedsadresse er: https://vintjenesten.dk.

Når du handler med Vintjenesten, registreres alene oplysninger, der har relevans og er nødvendige for gennemførelse af den ordre, du har afgivet til Vintjenesten:

Navn/firma
Adresse/leveringsadresse
Telefonnummer
E-mailadresse

Oplysningerne anvendes udelukkende til ekspedition af ordren. Der registreres ingen personfølsomme oplysninger eller bank-/kontokortoplysninger (se Betalingsoplysninger nedenfor). Oplysninger registreres ikke i databaser og videregives ikke til tredjemand. Når ordrer, der er afgivet i webshoppen, er afsluttet og efter ombytningsrettens udløb, slettes kundeoplysningerne i webshoppen. Oplysningerne anvendes ikke til at sende informationer/nyhedsmails etc. Såfremt du ønsker at modtage nyhedsmails kan det udelukkende ske ved aktiv tilmelding via vores hjemmeside.

Betalingsoplysninger

Der kan betales med Dankort, VISA, MasterCard eller MobilePay. Alle kortoplysninger i forbindelse med betalingen krypteres, og betalingen foregår via ePay med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med Nets.