Vinsmagning

Vintjenesten præsenterer gerne sine vine ved vinsmagninger, der kan foregå hos dig eller i butikken i Rosenvænget 2 i Nykøbing F.

Vintjenestens vinsmagninger kan omfatte vine fra kendte og mindre kendte vindistrikter og vingårde, fx rumænske vine. Der præsenteres typisk 7-8 vine som en kombination af mousserende vine, hvid-, rosé- og rødvine samt evt. dessertvin/likør/portvin. Bemærk venligst at Vintjenesten har mange flere vine i sortimentet end der vises i webshoppen.

Servering i løbet af smagningen aftales og normalt er det arrangøren, der står for dette. Vintjenesten kan i et vist omfang medbringe smageglas (2 vinglas og 1 vandglas pr. deltager). Øvrige praktiske forhold aftales mellem arrangør og Vintjenesten.

Priser for vinsmagninger varierer efter antal vine og prisklasse. En vinsmagning koster fra kr. 300,-/deltager inkl.moms ved min. 20 personer.

Vine til maden…

Vores alternative vinsmagningskoncept består i at vi kommer med vine til maden, og hvor fokus er på en aften med god mad og gode vine dertil. Du får mulighed for at smage et antal vine, som vi aftaler på forhånd sammen med menuen.

Vi fortæller naturligvis lidt om vinene, men kun en kort præsentation, og det er så op til hver enkelt deltager, om de vil smage alle vine eller blot nogle få. Det giver mulighed for at komme til vinbordet flere gange og tanke op af de vine, deltagerne foretrækker. Vi har gode erfaringer med dette koncept, som langt de fleste deltagere finder både interessant og hyggeligt.

Lidt dyrere end en traditionel vinsmagning pga. et normalt højere forbrug af vine.