AureliaLogo

Aurelia Visinescu – en af Rumæniens bedste vinmagere med egen vingård på 76 ha: Domeniile Sahateni. Stort sortiment af vine med indfødte rumænske druer og internationale druer. Siden 2003 er der investeret mere end 5,5 mio € i det mest moderne vinifikationsudstyr. Super kvalitet til prisen, og mange “5-stjernede” vine. Aurelia Visinescu er uddannet ønolog med erfaring fra udenlandske vinerier og var den første rumænske vinmager der fik guldmedalje for en vin (fadlagret Pinot Noir 1999) på Concours Mondial i Bruxelles i 2002.

 

ZareaLogo

Zarea – Rumæniens største producent af mousserende vine og likører, samt alkoholfri mousserende vine til børn og sangria. Årsproduktion på ca. 9 mio flasker mousserende vine. Mousserende vine på Charmat metoden til attraktive priser samt mousserende vine, baseret på den traditionelle metode med flaskegæring. Zarea er tyskejet og blev etableret i 1912.

 

Domeniile Franco-Române
Domenille Franco-Române er en økologisk rumænsk vingård i byen Sahateni i vindistriktet Dealu Mare. Vingården er på ca. 40 ha og fransk, rumænsk og belgisk ejet.

 

Vitis Metamorfosis
Vitis Metamorfosis er en rumænsk vingård i vindistriktet Dealu Mare. Vingården er på ca. 100 ha, hvoraf 15 ha dyrkes økologisk. Vitis Metamorfosis ejes af det kendte italienske vinhus Marchese Antinori.

 

HubertushofLogoRed

Ökoweingut Hubertushof – økologisk, familieejet vingård på ca. 9,5 ha i Tyskland. Superlækre rieslingvine fra Mosel (Mittelmosel). Med Domina, Dornfelder og Pinot Noir (Spätburgunder) beviser Hubertushof, at der også kan laves fremragende rødvine i Tyskland. Vinproduktionen varetages af Hermann-Josef Botzet og sønnen Hubert Botzet, medens Maria Botzet tager sig af kundebetjening og de fremragende Bed-&-Breakfast faciliteter. Kontakt os gerne hvis du vil høre mere om overnatningsmuligheder i den hyggelige by Lieser ved Mosel – ca. 4 km fra Bernkastel-Kues.

 

Vinslottet Condamine Bertrand har været i samme families eje igennem 7 generationer, siden 1792. Condamine Bertrand ligger i Languedoc, Frankrig i byen Lezignan la Cebe-France nær Pezenas. I dag ejes vinhuset af vinmageren Bruno Andreu. I løbet af 2018 sælges vinene under varemærket Bruno Andreu. Vintjenesten har 8 vine i sortimentet – fra de glimrende dagligvine/husvine Baronnie de Montgaillard til enkeltdruevinen Petit Verdot.

 

ClosdelaBriderielogo

Clos de la Briderie – biodynamisk vinhus i Loire, Frankrig. Hvidvine, rosé, rødvine og crément fra Touraine-Mesland, samt fremragende vine fra Montlouis-sur-Loire. Også naturvine.

PerayneSommerfugl

Château Perayne i Entre-deux-Mers, Bordeaux. Tyskejet vinhus med fremragende Bordeaux-vine, der er til at betale. Vinene fra Château Perayne er ikke økologisk certificerede, men produktionen af vinene foregår ud fra princippet om bæredygtig produktion og økologiske dyrkningsmetoder uden anvendelse af pesticider og tilsætningsstoffer i vinifikationen. Sommerfuglen er valgt som bomærke fordi der er usædvanligt mange sommerfugle i vinmarkerne.

Domaine de la Sauveuse – økologisk vingård i Provence (restlager af rødvine)